Hőlégfúvók és ragasztópisztolyok

A STEINEL hőlégfúvói és ragasztópisztolyai a barkácsolóktól az ipari gyártástechnológia igényeiig mindenki számára megoldást nyújtanak. A szerszámok mellett számos kiegészítőt is kínálunk.

Világítástechnikai rendszerek

A STEINEL világítástechnikai üzletága a lakossági igényektől az ipari világítástechnika és az intelligens épületek szenzorrendszereihez is nyújt megoldásokat.

STEINEL - innovatív technológia az emberi igények szolgálatában

A STEINEL már 60 éve fejleszt magas műszaki igényességű termékeket, amelyek messze megelőzik korukat és egész piaci szegmenseket változtatnak meg. Ez a tradíció ma is olyan elevenen él a cégben, mint a kezdetekkor. Innovatív termékek harmóniában az emberi igényekkel. Számunkra a STEINEL modell a jövő számára, amely a folyamatos fejlesztésben, mint tradícióban gyökerezik. Úgy nevezzük: a feltalálók cége.

Magyarországi képviselet

A DINOCOOP Kft. a STEINEL magyarországi képviselete a szerszámok és a világítástechnikai termékek területén 2005 óta. Kizárólagos importőrként és disztribútorként szolgáljuk ki vevőinket, viszonteladóinkat és együttműködő partnereinket. A készülékeket saját szervizünkben javítjuk, illetve tartjuk karban. Nagykereskedelmi raktárunk a lakossági és ipari gépeket, azok gyakran használatos alkatrészeit készleten tartja, illetve szükség esetén rövid határidővel beszerzi.