Szeretné lakását új színben látni?

Szeret barkácsolni, és tökéletes eredményre vágyik? A mi készülékeinkkel ezt könnyen elérheti. Akár falat, mennyezetet, bútort vagy kerítést akar festeni, kültér vagy beltér nem számít : minden feladathoz a megfelelő készüléket tudjuk ajánlani.

A WAGNER innovatív, a legújabb techológiákkal felvértezett készülékeit ajánlja, amelyekkel a munka könnyebbé és az otthon szebbé tehető. Akár festékszórókról, festőhengerekről, hőlégfúvóról vagy tapétaleválasztóról legyen szó, a termékeinktől elvárjuk, hogy a legjobbat nyújtsák, és folyamatosan dolgozunk a továbbfejlesztésükön. Így biztos lehet abban, hogy a falfestékek, lakkok, lazúrok vagy favédőszerek gyorsan és egyszerűen felhordhatóak, vagy a régi tapéták és festékek könnyen eltávolíthatóak lesznek.

Termékkategóriák

...
Festékszórók

Szeretné a falak vagy mennyezet színét felfrissíteni, vagy esetleg új színbe öltöztetni? Esetleg az ajtót, egy bútort vagy a kerítést lefesteni? Valósítsa meg terveit a WAGNER festékszóróival!

...
Festőhengerek

Ha nem akar felhagyni a festőhenger használatával, akkor is van jó megoldásunk. Innovatív festőhengereinkkel gyorsabban, tisztábban és kényelmesebben dolgozhat, mint a hagyományos festőhengerekkel. Így lehetnek falai, mennyezete vagy akár a homlokzat könnyen átfesthetőek.

...
Tapétaleszedők

Az új tapéta csodás változást hoz a lakásba - de mielőtt az új felkerülhetne, le kell szedni a régit, az pedig nem kis munka. Szerencsére a gőzölős tapétaleszedőink készen állnak, hogy megkönnyítsék a munkát, mindezt a fáradságos előnedvesítés és a poroló kaparászás nélkül.

...
Hőlégfúvók

A WAGNER hőlégfúvói igazi sokoldalú segítők a ház körül. Mindenütt bevethetőek, ahol a felületet fel kell melegíteni; renoválásnál a régi lakkok vagy melegburkolatok eltávolításánál.

...
Kiegészítők

A WAGNER számos kiegészítőt is ajánl a készülékek mellé, amelyekkel további feladatokat végezhet el, bővítheti a készülék lehetőségeit vagy egyszerűen pótolhat egy hiányzó alkatrészt.