WAGNER Építőipari szórástechnika

Airless, Aircoat, PlastCoat vagy XVLP – minden profi kezébe a megfelelő készüléket ajánljuk!
A WAGNER szortimentjéből minden építőipari profi számára szinte minden anyaghoz tudunk megfelelő szóróberendezést adni. A WAGNER neve egyet jelent a minőséggel és an innovációval - mindent megteszünk a tökéletes felületbevonás érdekében.

A DINOCOOP munkatársai 2005 óta foglalkoznak a WAGNER termékek magyarországi képviseletével. Az építőipari szórástechnikai termékek képviseleteként és kizárólagos importőreként minden partnerünk számára igyekszünk a legjobb együttműködést nyújtani, akár új készülék vásárlásáról, üzembe helyezéséről, tanácsadásról vagy szervízről legyen szó. Számos viszonteladóval és anyaggyártóval működünk együtt, hogy a profik számára a szóróberendezéseink minél egyszerűbben elérhetőek és használhatóak legyenek.

Építőipari szórástechnika katalógus 2022

Megjelent a 2022-es építőipari szórástechnika katalógusunk! A katalógus bemutatja építőipari szórástechnika gépeit, a dugattyús, membrános és csigás szóróberendezéseket, XVLP/HVLP festékszórókat, TempSpray berendezéseket. A gépek mellett megtalálhatóak a fúvókák és fontosabb kiegészítők is.

Termékek technológia szerint

A WAGNER berendezései többféle működési elvet használnak. Dugattyús, membrános, csigás, levegős készülékek állnak a profik rendelkezésére. Berendezéseinket működési elv szerint csoportosítva is megismerheti.

...
Elektromechanikus dugattyús berendezések

A dugattyút az elektromotor mechanikus áttétellel hajtja meg. A nagyobb teljesítményű gépek mikroprocesszoros vezésérlésűek. Ide tartoznak a WAGNER ProSpray család gépei.

...
Membránpumpás szóróberendezések

A membrános pumpák hosszú élettartamú, széleskörű felhasználású készülékek. Ide tartoznak a WAGNER SuperFinish család gépei.

...
Hidraulikus dugattyús szóróberendezések

A WAGNER - az építőipari területen - legerősebb dugattyús gépei tartoznak a HeavyCoat családba. A dugattyút a motor nem közvetlenül, hanem egy hirdaulikus körön keresztül hajtja meg. Előnyük a relatív egyszerűség, ellenállóképesség és a nyers erő.

...
Csigapumpás szóróberendezések

A vakolatok és glettek szórásának speciális berendezései tartoznak a PlastCoat családba. Alacsony- és nagynyomású változataik is léteznek.

...
HVLP / XVLP turbinás szóróberendezések

A HVLP / XVLP készülékek nagy mennyiségű, alacsony nyomású levegőt biztosító turbinájuk segítségével porlasztják el a festéket. Ezek a berendezések általában kicsik és könnyűek, egyszerűen használhatóak, de csak kisebb méretű felületeken.

...
Gőzölő tapétaleválasztók

A gőzölő tapétaleválasztók megkönnyítik a régi tapéták leszedésének feladatát. Vegyszerek nélkül, vízgőzzel működnek, kevesebb porolással és fáradsággal jár a használatuk.

...
TempSpray rendszerek

A TempSpray készülékek a szóróanyag melegítésével csökkentik a viszkozitást és teszik őket könnyebben szórhatóvá. Hideg évszakban az anyag hőmérsékletét emelve szórásra alkalmassá tehető.

Termékek felhasználási terület szerint

Csoportokba osztottuk a WAGNER berendezéseit a különböző jellemző felhasználási területek szerint.

...
Építőipar - festékek

Berendezéseinkkel egyszerűen gyorsabb a falak bevonása profi minőségben. Semmi sem változtatja meg annyira egy ingatlan kinézetét, mint az újrafestés. Ezekkel a készülékekkel nemcsak kisebb renoválásokban, hanem újépítésű nagy projektekben is részt lehet venni.

...
Építőipar - glettszórás

Glettszórásra a csigapumpás és a nagyobb dugattyús működésű szóróberendezéseink alkalmasak. Ismerje meg termékeinket, nem fog csalódni egyszerűségükben és gyors működésükben.

...
Építőipar - vakolatszórás

Vakolatszóróink csigapumpás működésűek, kiegészítőként pedig átfolyó keverők, a segédlevegőt biztosító kompresszorok is megtalálhatóak termékeink között.

...
Fa- és fémfelületek bevonása

Tökéletes felületek az értékes munkadarabokon. A legtöbb asztalos- és lakatosüzemben szükséges a jó minőségű felület elérése, akár ajtóről és ablakról, bútorról vagy korlátról legyen szó. Az AirCoat berendezések különlegesen finom porlasztást biztosítanak.

...
Korrózió- és épületvédelem

Maximális védelem a felületeknek. Az időjárás hatásai, UV-sugárzás, sós levegő, hőingadozás mind próbára teszik a felületek ellenállóképességét. A felületek megfelelő kezelése és rendszeres karbantartása elkerülhetetlen feladat. A WAGNER berendezése ezen a területen is segítik a munkavégzést.

...
Felületek előkészítése

A felületek előkészítése többrétű feladat, ilyen például a régi tapéták leszedése a festés előtt. A WAGNER gőzölő tapétaleszedői a profik számára is rendelkezésre állnak, ipari kivitelben és teljesítménnyel.